У Рівненському училищі практикують молекулярну кухню

26.04.2018

У навчально-практичному центрі ресторанного сервісу, який створено на базі Державного навчального закладу «Вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» відбувся майстер-клас з фахової майстерності з молекулярної кухні.

Глядачами стали учні та викладачі закладу. Для проведення заходу були запрошені фахівці, шеф-кухарі.

Педагоги одинадцяти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області, які здійснюють підготовку з професій «Кухар» та «Кондитер» мали можливість познайомилися з тонкощами технології молекулярної кухні, інструментами й пристосуваннями, власними кулінарними розробками шеф-кухарів. А також, практично відпрацювати окремі техніки та прийоми з приготування оригінальних та смачних страв з елементами молекулярної кухні.