Всеукраїнський конкурс фахової майстерності «Кондитер»

17.05.2017

17 травня 2017 року на базі державного навчального закладу  «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі» відбулося урочисте відкриття ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією «Кондитер». У конкурсі візьмуть участь учасники із 24 областей України аби  продемонструвати  свою майстерність у приготуванні кондитерських виробів.

Із вітальним словом та побажаннями успіхів, до присутніх звернулися:  науковий співробітник відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту професійної освіти Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України Ольга Кайтановська та заступник начальника управління – начальник відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки обласної державної адміністрації Петро Коржевський.

Петро Миколайович запевнив присутніх, що заклад створив усі належні умови для проведення конкурсу та наголосив на об’єктивності і відкритості його проведення.

ІІІ етап конкурсу триватиме чотири дні та включає в себе два тури: теоретичний і практичний, а саме виготовлення святкового торту.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes